Lyhyt Esittely: ABC Design Pramy Luxe 2009


Tähtiä: 3.67 Arvioita: 3

Lisää vertailuun »

Ei kuvaa saatavillaYhdistelmävaunu kovalla kantokopalla.


Lue lisää ABC Design Pramy Luxe vaunuista »

Käyttäjien arvostelut

Hyvät (ja halvat) perusvaunut

Arvostellut: Vieras, 17 Maaliskuuta 2012

Yleinen arvio

Meillä ollut käytössä 1,5 vuotta ja hyvin toimineet. Alkunperin etsimme yhdistelmävaunuja, jotka eivät maksa maltaita ja jotka toimivat hyvin pitemmilläkin lenkeillä. Saatiin mitä tilattiinkin. Varsinkin pienen vauvan kanssa hyvät perusvaunut, joilla onnistui pitkätkin lenkit säässä kuin säässä kesät talvet. Materiaalit helposti pestävissä. Kova kantokoppa toimi meillä hyvin, mutta oli aika pieni (jouluvauvalle meinasi käydä pieneksi maaliskuussa kaikkien toppavaatteiden kanssa). Heittoaisa on osoittautunut taaperoikäisen kanssa käteväksi - jaksaa istua paremmin, kun "menosuuntaa" voi vaihtaa lennosta. Toki muista vaunuista ei ole kokemusta, joten vertailupohjaa on hyvin vähän. Miinusta siitä, että ohjekirja on aivan onneton. Kasaaminen piti opetella "yritys-erehdys"-tekniikalla, mutta kerran tehtyään sen kyllä osaa. Eivät mene kovin pieneen kasaan (meneekö mitkään yhdistelmävaunut?), joten eivät mitkään näppärät ja nopeat matkakärryt. Kaupungissa liikkumiseen ehkä hitusen isot ja kömpelöt. Nyt onkin hakusessa rinnalle kevyet matkarattaat taaperolle, nämä jäävät kuitenkin rinnalle lenkkirattaiksi. Juokseminen näiden kanssa ei onnistu (jalat osuvat etualalla olevaan tankoon).

Plussat

Heittoaisa + kädensijan säätömahdollisuudet kätevä. Helppo puhdistaa. Renkaat hyvät, kulkee hyvin myös lumessa/loskassa.

Miinukset

Ohjekirja epäselvä. Julkisiin kulkuvälineisiin isot ja kömpelöt.

Ilmoita asiaton »

Edulliset yhdistelmät

Arvostellut: Vieras, 28 Maaliskuuta 2011

Yleinen arvio

Puolen vuoden käyttökokemus rattaista jätti kaikenkaikkiaan positiivisen fiiliksen. Ehkä en rataskäytössä olisi ollut tyytyväinen, vaunuina meni hyvin.

Plussat

Edulliset, suht nätit, kaikki tykötarpeet mukana, heittoaisa oli kätevä

Miinukset

Tavarakoriin hankala saada tavaraa, painavat, isot

Ilmoita asiaton »

Arvostellut: Vieras, 04 Helmikuuta 2011

Yleinen arvio

Halusimme yhdistelmävaunut, joitten kanssa ulkoilla ja asioida lapsen kanssa kelissä kuin kelissä, myös sorateillä ja metsäpoluilla, mutta jotka eivät maksaisi kuitenkaan maltaita. Nämä olivat hinnaltaan edulliset ja näyttivät olevan muutenkin toiveen mukaiset. Renkaat ovat leveähköt ja puhkeamattomat, aisa käännettävissä, vaunukoppa kova, helposti autoon pakattavissa yms. Myös värit olivat vuonna 2010 tarjolla olleista ilman muuta mieluisimmat. Vaunut toimivat hyvin pitkillä kävelylenkeillä myös huonossa säässä. Kangas pitää hyvin kosteutta, joten erillistä sadesuojaa emme ole vielä kertaakaan vajaan vuoden aikana tarvinneet. Käytön opetteluun meni jonkin verran aikaa ja säädöissä pitää välillä pähkäillä "miten se nyt menikään", manuaali on aika onneton apu näissä. Pikkuvika ilmeni pian ostamisen jälkeen, se korjattiin takuuna ja vika ei uusiutunut. Palvelu takuukorjauksessa oli nopeaa ja asiallista. Kaikenkaikkiaan onnistunut ostos, saimme mitä halusimmekin.

Plussat

Erinomainen hinta-laatusuhde. Erinomaiset säätömahdollisuudet. Kulkee kevyesti myös lumessa ja sohjossa. Tukeva ja vakaa. Nopea kasata. Paljon taskuja ja "tavaratilaa". Toimiva takuu. Hyvä materiaali, pitää jopa kohtuullista sadetta.

Miinukset

Ohjekirjanen aika epäselvä ja vaikeaselkoinen. Aisa hieman "klenkka" ja halvanoloinen, mutta kuitenkin ihan toimiva ja kestävä. Aisassa ei säätövaraa pitkälle käyttäjälle (>190cm). Julkisissa kulkuvälineissä kulkemiselle melko isot ja kömpelöt vaunut.

Ilmoita asiaton »

Huomio!

Arvosteluja lukiessasi huomaathan, että arvosteluissa saattaa esiintyä virheellistäkin tietoa. Varmista tietojen oikeellisuus omalta jälleenmyyjältäsi, ennen ostopäätöksen tekemistä.