Lyhyt Esittely: ABC Design Rodeo 2009


Tähtiä: 3 Arvioita: 1

Lisää vertailuun »

Ei kuvaa saatavillaKolmipyöräinen yhdistelmäratas kovalla kantokopalla. Turvakaukalon kiinnitysmahdollisuus.


Lue lisää ABC Design Rodeo vaunuista »

Käyttäjien arvostelut

plussaa ja miinusta

Arvostellut: Vieras, 04 11 2010

Yleinen arvio

Tarkoituksena oli hankkia kevyet ja ketterät yhdistelmä vaunut kaupunkikäyttöön. Nämä vaunut olivat erittäin edulliset ja kokemuksen mukaan ihan ok käytössä. En kuitenkaan suosittele näitä vaunuja käupunkikäyttöön jousituksen puutteen ja kovien renkaiden vuoksi. Niitä kaipaisi erityisesti nimittäin juuri mukulakivi-kaduilla. Talvikäytöstä ei kokemusta.

Plussat

+ erittäin kevyet ja ketterät + helppo ja näppärä vaunun kasaus- ja kopan kiinnitys-systeemi + kova vaunukoppa on jämäkkä ja suojaa hyvin esim. tuulelta + säilytystilaa rattaiden alla reilusti.

Miinukset

- Kovat renkaat --> Tärinä vaunussa kovempi (Kestävyys?) - Jousitus puuttuu --> Tärinä vaunussa kovempi. - heppoisat (esim. linja-autossa meinaavat helposti kaatua) - takarattaiden väli on melko leveä, joten ahtaissa paikoissa (esim.kapeat ovet) on vaikeuksia. - Kankaan kestävyys ei ole erityisen hyvä.

Ilmoita asiaton »

Huomio!

Arvosteluja lukiessasi huomaathan, että arvosteluissa saattaa esiintyä virheellistäkin tietoa. Varmista tietojen oikeellisuus omalta jälleenmyyjältäsi, ennen ostopäätöksen tekemistä.