Lyhyt Esittely: Carena Double Swing 2009


Tähtiä: 4 Arvioita: 1

Lisää vertailuun »

Double SwingKaksosten ratas, kaksosten vaunu tai sekä ratas että vaunu – moninkertaistaa mahdollisuudet! Ratas on erittäin helppo kasata, jopa vaunukopan kanssa. Kääntyvät etupyörät sekä tilavat tavarakorit tekevät liikkumisesta helppoa koko perheelle. Rattaisiin voit valita vauvalle erillisen vaunukopan tai ratasosaan liitettävän kantokassin.


Lue lisää Carena Double Swing vaunuista »

Käyttäjien arvostelut

Arvostellut: Vieras, 09 Heinakuuta 2009

Yleinen arvio

Kevyesti kulkevat edulliset tuplarattaat, jotka sopivat hyvin eri ikäisille sisaruksille. Päädyimme pitkien pohdintojen jälkeen hankkimaan kovan kantokopan sijaan vain pehmeän kantokassin nuoremmalle sisarukselle ja se on toiminut tosi hyvin emmekä ole kovaa työntäjään päin olevaan koppaa käytössä kaivanneet.

Plussat

Erilliset kuomut ja istuinosat. Kevyet työntää ja ohjailla painavammassakin lastissa. Erittäin helpot kasata. Isot erilliset tavaratilat. Selkänojaa saa portaattomasti säädettyä ja myöskin ihan pystyasentoon. Hyvä kävelytila pidemmälläkin työntäjällä, vaikka työntäaisa ei olekaan säädettävissä.

Miinukset

Jarru on todella jäykkä saada auki. Rattaiden kangas on ohutta. Olisi hyvä, jos kuomu peittäisi vähän paremmin selkänojan ollessa makuuasennossakin. Säädettävät jalkatuet olisivat myös hyvät, koska vanhempi lapsikin nukkuu yhä vaunuissa päiväunet ja säädettävillä jalkatuilla saisi makuutilaa pidennettyä. Renkaat ja eturenkaiden lukitus vaativat pian käyttöönoton jälkeen rasvausta, mutta sen jälkeen ovatkin sitten toimineet hyvin.

Ilmoita asiaton »

Huomio!

Arvosteluja lukiessasi huomaathan, että arvosteluissa saattaa esiintyä virheellistäkin tietoa. Varmista tietojen oikeellisuus omalta jälleenmyyjältäsi, ennen ostopäätöksen tekemistä.