Lyhyt Esittely: Concord Fusion 2009


Tähtiä: 4 Arvioita: 1

Lisää vertailuun »

FusionTravelsystem-ratas kääntyvillä etupyörillä. Erillinen vaunukoppa. Sadesuoja ja tuulisuoja integroituna rattaaseen. Mitat pakattuna ilman takarenkaita.


Lue lisää Concord Fusion vaunuista »

Käyttäjien arvostelut

Näppärät ja kevyet menopelit

Arvostellut: Vieras, 15 Heinakuuta 2009

Yleinen arvio

Yhdistelmien jälkeen halusin kevyemmät ja näppärämmät rattaat ja sitä nämä todella ovat. Kääntyvät vaikka yhdellä sormella ja ovat kevyet nostaa autoon. Kuitenkin ovat myös tukevat, eivätkä mitkään rimpulat. Talvikin on pärjätty yhtä lumipyrypäivää lukuunottamatta hyvin. Ihastuin myös ulkomuotoon ja väriin. Ihastelua nämä rattaat ovat liikenteessä osakseen saaneetkin. Meillä on siis pelkät rattaat. Näihinhän on saatavissa myös erillinen koppa vauvalle sekä rattaisiin liitettävä turvakaukalo.

Plussat

Keveys, Ketteryys ja Varusteet. Sadesuoja vie vähän enemmän tilaa mutta on toiminut meillä tosi hyvin. Jalkojen tuulisuoja on myös hyvä. Ulkonäkö. Istuinosa on tilava. Ergonominen työntöaisa

Miinukset

Ei käännettävää kulkusuuntaa (ei tosin ole meillä haitannut). Istuimen kangas on pestävä käsin. Rattaiden tukirauta menee pöhkösti tavarakorin läpi.

Ilmoita asiaton »

Huomio!

Arvosteluja lukiessasi huomaathan, että arvosteluissa saattaa esiintyä virheellistäkin tietoa. Varmista tietojen oikeellisuus omalta jälleenmyyjältäsi, ennen ostopäätöksen tekemistä.