Lyhyt Esittely: Emmaljunga Edge Duo Combi 2009


Tähtiä: 3.33 Arvioita: 3

Lisää vertailuun »

Ei kuvaa saatavillaTilavat yhdistelmävaunut erillisellä vaunukopalla (kannettava) ja ratasistuimella. Toimii travel-systeminä Emmaljunga turvakaukalon kanssa. Saatavilla erilaisia runkovaihtoehtoja (Nämä tiedot sport-rungolla). Mukana sadesuoja.


Lue lisää Emmaljunga Edge Duo Combi vaunuista »

Käyttäjien arvostelut

Emmaljunga Duo Edge Combi

Arvostellut: Vieras, 28 Maaliskuuta 2011

Yleinen arvio

Vaunujen Mersut =). Ostettaessa kalliit (n 900 €), mutta nyt 1v4kk käytettynä en juuri moitteen sijaa löydä. Kulkevat vaikka minkälaisessa loskassa ja p¤skassa :). Kesällä viileät pohjan reiìtyksen ja päässä olevien vetoketjujen ansiosta. Heittoaisa ehdoton nyt keväälläkin kun on kova tuuli tai aurinko paistaa. Isolle lapselle hyvät, meillä nukkuu lapsi edelleen päiväunet vaunuissa pihalla ja hyvin mahtuu vielä toppapussissaan. Materiaali on helppo pitää puhtaana, pelkkä pyyhintä riittää. Kerran olen joutunut nämä kuskaamaan huoltoon juuri tuolla edellämainitusta syystä, eli kuomu oli niin löysä. Mutta meni onneksi takuuseen. Samalla huollettiin reistannut heittoaisa, mutta huollon jälkeen ovat toimineet kuin unelma. Suosittelen ehdottomasti muillekin näitä vaunuja. Kun pitää hyvin, huoltaa eikä anna homehtua, näillä on myös erinomainen jälleenmyyntiarvo. Huuto.netistä mitä olen katsellut, niin hyvin saa vielä 600 € takaisinkin päin ;).

Plussat

Miinukset

Ilmoita asiaton »

En ostaisi näitä uudelleen.

Arvostellut: Vieras, 24 Helmikuuta 2011

Yleinen arvio

Iost perus vaunut, joihin saa turvakaukalon sekä vaunukopan kiinnitettyö runkoon.

Plussat

Vaunukoppaan mahtuu pitkään, säädettävä työntöaisa, eri runkovaihtoehtoja. Rattaissa on hyviä pikku yksityiskohti esim. intekroitu hyttysverkko (tosin välillä aika turskainen laittaa sinne pikku lokerikkoon se)

Miinukset

Vaunut hajoilevat jatkuvasti. Milloin mikäkin rikki. Pahin mielestäni, joka ei saisi mennä rikki, jarrun rikki meneminen. Ärsyttävin vika kuomun löystyminen (jatkuvasti saa olla kiristelemässä) sekä jalkatuen alas tippuminen (jatkuvasti sitä saa olla nostelemassa)Nämä ovat äärettömän raskaat ja kolhot vaunut.

Ilmoita asiaton »

Edge Duo Classic-rungolla

Arvostellut: Vieras, 24 Syyskuuta 2009

Yleinen arvio

Näppärät yhdistelmät, joissa runkoon kiinnitetään joko koppa- tai istuinosa. Itse tykkäsin siitä, että koppaosa on korkealla. Siinä on helppo hoidella pientä vauvaa. Koppaosa on tilava ja viileä kesäaikaan, koska pohjassa on ilmastointireiät. Reiät saa talveksi kiinni helppokäyttöisellä vivulla. Istuinosa sijoittuu rungossa matalammalle kuin koppa. Siinä on pitkä makuupituus (90 cm). Hyttysverkko kulkee mukana kuomun vetoketjun takana. Molempiin osiin on omat jalkapeitteensä, tosin istuinosan jalkapeite on lähinnä tuulisuoja. Classic-rungossa on työntökorkeudessa todella paljon säätövaraa, meidän 1,5 vuotias työntelee välillä itse rattaitaan ja toisaalta hänen yli 190-senttinen isänsä myös. Työntökorkeutta säädellään helppokäyttöisellä nappisysteemillä.

Plussat

Isot renkaat, kulkevat hyvin maastossakin. Tilava koppa ja istuinosa. Korkeampi istuinosan ja kuomun väli verrattuna esimerkiksi Emmaljungan City Crossiin. Näillä mahtuu kapeistakin paikoista.

Miinukset

Ilmakumirenkaat kaipaavat välillä pumppaamista ja saattavat puhjeta. Meillä asia ratkaistiin ostamalla yksi vararengas, jotta koskaan ei jää pulaan. Vie autosta kyllä aika paljon tilaa. Meidän Focus farmarin peräkonttiin pitää aina jakaa kahteen osaan, jotta mahtuu tavaratilan peitteen alle piiloon.

Ilmoita asiaton »

Huomio!

Arvosteluja lukiessasi huomaathan, että arvosteluissa saattaa esiintyä virheellistäkin tietoa. Varmista tietojen oikeellisuus omalta jälleenmyyjältäsi, ennen ostopäätöksen tekemistä.