Lyhyt Esittely: Peg Perego Pliko P3 2009


Tähtiä: 4.33 Arvioita: 3

Lisää vertailuun »

Ei kuvaa saatavillaSateenvarjomallisesti kokoon taittuva matkaratas, joka voidaan varustaa travelsystemiksi erillisellä vaunukopalla ja tuvakaukalolla.


Lue lisää Peg Perego Pliko P3 vaunuista »

Käyttäjien arvostelut

Arvostellut: Vieras, 28 Maaliskuuta 2011

Yleinen arvio

Erittäin hyvät ja tukevat, pitkäikäiset rattaat. Miinuksena iso koko kokoon taitettuna.

Plussat

Miinukset

Ilmoita asiaton »

Peg Perego

Arvostellut: Vieras, 28 Maaliskuuta 2011

Yleinen arvio

Hyvät matkarattaat erityisesti jos on tarkoitus käyttää useammalla lapsella; kestävät.

Plussat

Laadukkaat ja kätevät. Runko ei ole muovia, minkä vuoksi on kestävämpi ja tukevampi kuin halvemmat matkarattaat, eivät ole esim. lentokoneessa menneet miksikään. Irrotettava turvakaari ja lukittavat pyörät helpottavat menoa. Kasaus pituussuuntaan on kätevä ja vähän tilaa vievä. Kankaat eivät ole menneet viidessä vuodessa miksikään. Seisomalauta iso plussa.

Miinukset

Koska yhtenäistä työntöaisaa ei ole, ei voi työntää yksikätisesti. Tavarakori vähän hankalasti saavutettavissa. Kasausmekanismi löystynyt jnk verran vuosien saatossa, mutta muuten rattaissa eivät vuodet näy.

Ilmoita asiaton »

Arvostellut: Vieras, 04 Tammikuuta 2010

Yleinen arvio

Matkarattaiksi tosi tukevat ja helposti työnnettävät.

Plussat

Kevyesti työnnettävät ja nosteltavat.Kulkevat lumessa ja mukulakivilläkin mukavasti. Selkänojan saa ihan makuuasentoon ja etukaaren avattua tai poiskin. Kuomu myöskin hyvin olosuhteisiin muuntuva. Rattaat saa kasattua todella helposti ja pysyvät itsekseen kasattunakin pystyssä. Isommalle sisarukselle seisomisteline. Iso tavaratila ja kävelytilaa pidemmällekin työntäjälle.

Miinukset

Renkaat vaatineet useamman kerran rasvausta, jotteivät nitisi. Muissa rattaissamme ei tätä ongelmaa ole ollut. Rattaisiin sopivaa turvakaukaloa eikä mallin omaa sadesuojaa ollut ainakaan aikaisemmin saatavissa Suomesta.

Ilmoita asiaton »

Huomio!

Arvosteluja lukiessasi huomaathan, että arvosteluissa saattaa esiintyä virheellistäkin tietoa. Varmista tietojen oikeellisuus omalta jälleenmyyjältäsi, ennen ostopäätöksen tekemistä.