Lyhyt Esittely: Teutonia Mistral S 2009


Tähtiä: 4 Arvioita: 1

Lisää vertailuun »

Mistral SYhdistelmävaunu kääntyvillä etupyörillä ja heittoaisalla. Valittavissa joko erillinen vaunukoppa tai ratasistuimeen integroitava kantokoppa. Alempana ilmoitettu erillisen vaunukopan pituus.


Lue lisää Teutonia Mistral S vaunuista »

Käyttäjien arvostelut

Mistral S

Arvostellut: Vieras, 18 Huhtikuuta 2010

Yleinen arvio

Yleisesti laadukkaan ja kestävän oloiset yhdistelmävaunut. Toimivat hyvin sekä rattaina, että vaunuina. Ketterät kääntyvien pyörien ansiosta.

Plussat

Mielestäni hyvännäköiset vaunut ja kääntyvien pyörien ansiosta ketterät käännöksissä, erityisesti kaupoissa käytännölliset. Yhdellä kädellä ohjattavissa ja näiden kanssa voi hyvin myös tehdä juoksulenkkejä. Kooltaan ei myöskään mikään massiivinen "hyökkäysvaunu". Talvikelissäkin kulkee ihan mukavasti. Kaikki kankaat irtoavat helposti pesua varten. Kuomussa on paljon säätömahdollisuuksia ja kurkistusluukku. Heittoaisan kanssa voi suuntaa vaihtaa nopeasti auringonpaisteen mukaan, mutta pikkupyörät kannattaa silloin lukita, muuten työntäminen on hankalaa.

Miinukset

Jarru täytyy aina tarkistaa, että on varmasti kohdallaan ja pitävä. Ilmakennorenkaisiin menee kiviä sisään rahisemaan, mutta tämä ilmeisesti on muidenkin ilmakennorenkaiden perusominaisuus. Tavarakori on pieni sen takia, että kääntyvät pyörät vaativat tilaa. Tavaran laittaminen tavarakoriin on matalan tilan takia vähän hankalaa. Pehmeä vaunukoppa on melko matala, talvella täytyi ottaa patja pois, että mahtuu lämpökerroksia.

Ilmoita asiaton »

Huomio!

Arvosteluja lukiessasi huomaathan, että arvosteluissa saattaa esiintyä virheellistäkin tietoa. Varmista tietojen oikeellisuus omalta jälleenmyyjältäsi, ennen ostopäätöksen tekemistä.