Lyhyt Esittely: Teutonia Prestige 2009


Tähtiä: 4.33 Arvioita: 3

Lisää vertailuun »

PrestigeYhdistelmävaunu heittoaisalla. Voidaan varustaa erillisellä vaunukopalla tai ratasosaan integroitavalla kantokassilla. Alempana ilmoitettu erillisen vaunukopan pituus.


Lue lisää Teutonia Prestige vaunuista »

Käyttäjien arvostelut

Arvostellut: Vieras, 16 Elokuuta 2011

Yleinen arvio

Tosi hyvät, kevyet yhdistelmät. Näiden tilalle ei kaipaa kuomurattaita heti kun vauva oppi istumaan.

Plussat

- korkeat, pitkänkin miehen hyvä työntää, säätövara riitti myös lyhyelle äidille - monipuoliset, lämpimät talvella, viileät kesällä (saa tuuletuksen avaamalla kuomun takaosan) - kapeat muihin yhdistelmiin verrattuna eli näitä pyörittelee myös kaupoissa ja helsingin keskustassa - Kauniit

Miinukset

Puuttuu lukitus kasausasentoon (eli kun rattaat haluaa nostaa autoon niin pitää nostaa akseleista tai alemmasta rungosta)

Ilmoita asiaton »

Huiput vaunuina, ok rattaina

Arvostellut: Vieras, 14 Kesäkuuta 2010

Yleinen arvio

Vaunukäytössä (meillä vauvan ollessa 0-7 kk)oikein huippu menopeli. Pehmeä koppa on tilava ja suojaisa, vaunut menee helposti kasaan, heittoaisa helpottaa tuulella tai auringonpaisteella, ilmakumipyörillä rullaa kevyesti maastossa kuin maastossa, eivätkä ole kömpelöt kaupungillakaan. Ratasvaiheeseen siirryttäessä osoittautui, että valjaat tulevat hieman hankalasta kohdasta, erityisesti jalkojen väliin tuleva hihna tulee kovin ylhäältä. Selkänojan kallistusasentoja saisi olla useampia, nyt istuma-asentovaihtoehdot ovat joko täysin pysty tai todella kallellaan oleva. Ratasosan ollessa makuuasennossa ratasosa ottaa vähän kuomuun kiinni, mutta ei kovin häiritsevästi. Istuma-asentoonkin liittyvä ongelma helpottunee, kun lapsi on vähän isompi.

Plussat

Kevyet työntää ja käsitellä (ilmakumipyörillä, jotka lisävaruste) Tilava vaunukoppa Heittoaisa Travel system mahdollisuus monien eri turvakaukaloiden kanssa (adapterin kanssa)

Miinukset

Ratasosan valjaiden "ulostulokohdat" hieman hankalat ihan pienellä kyytiläisellä Selkänojan kallistusvaihtoehtoja saisi olla enemmän Vaunujen mukana tuleva sadesuoja on hankala käyttää (kannattaa ostaa erillinen suoja)

Ilmoita asiaton »

Yhdistelmävaunut

Arvostellut: Vieras, 09 Huhtikuuta 2010

Yleinen arvio

Oikein hyvät ja näppärät vaunut. Sopii erinomaisesti lenkkeilyyn, maastoon ja kaupungille sekä kaduille. Todella kevyet ja helppokäyttöiset.

Plussat

Pienikokoiset, kevyet vaunut. Helppo laittaa autoon, mahtuu myös normihenkilöautoon. Kätevät myös vaatekaupoissa, mahtuu hyllyjen väliin. Kangasosat saa pestyä.

Miinukset

Pieniä miinuksia antaisin kangasosien kiinnityksistä, kuten tarroja aika paljon. Rattaina käytettäessä jalkapussi ei minusta oikein toimi, vähänkuin roikkuu koko ajan. (Toisaalta en ole itse sitä kokenut tarpeelliseksikaan.) Sadesuoja ei oikein istu vaununa eikä rattaina pidettäessä. Kuomu ottaa vähän etuosasta kiinni, jos pitää rattaina ollessa makuuasennossa.

Ilmoita asiaton »

Huomio!

Arvosteluja lukiessasi huomaathan, että arvosteluissa saattaa esiintyä virheellistäkin tietoa. Varmista tietojen oikeellisuus omalta jälleenmyyjältäsi, ennen ostopäätöksen tekemistä.