Lyhyt Esittely: Teutonia Timmy 2009


Tähtiä: 5 Arvioita: 3

Lisää vertailuun »

TimmyKevyt kuomuratas


Lue lisää Teutonia Timmy vaunuista »

Käyttäjien arvostelut

Ihanat Timmyt

Arvostellut: Vieras, 15 Heinakuuta 2011

Yleinen arvio

Ostin yhdistelmien rinnalle lapsen ollessa puolivuotias. Yhdistelmät jäivät saman tien kaappiin!

Plussat

Menevät pieneen tilaan kasattuna ja ovat muutenkin kapeat. Mahtuu helposti kulkemaan myös kaupoissa ym. ahtaissa tiloissa. Selkänoja menee makuulle asti. Voi käyttää kantokopan kanssa jo vauvalla. Kunnon isot renkaat joilla pääsee missä vaan kulkemaan.

Miinukset

Ei moitittavaa!

Ilmoita asiaton »

Arvostellut: Vieras, 28 Maaliskuuta 2011

Yleinen arvio

Erinomainen ja pitkäikäinen kuomuratas, menee pikkuvauvasta isoonkin lapseen. Laadukas, pienikokoinen ja silti tilava. Aivan mahtavan hyvät rattaat.

Plussat

Miinukset

Ilmoita asiaton »

Teutonia Timmy

Arvostellut: Vieras, 28 Maaliskuuta 2011

Yleinen arvio

Käyttökokemus kaksista Timmyistä 7v ajalta loistava. Monipuolinen kaupunkiin ja monenlaiseen ulkoiluun sopiva kevyt ja kapea ratas esim. yhdistelmien korvaajaksi.

Plussat

Helppo liikutella yksikätisesti (esim. koiran ulkoilutus), mahtuu hyvin julkisiin tukkimatta koko ratastilaa. Menevät hyvin auton perässä, helppo kasaus ja pienet mitat. Kantokopan kanssa sopii vastasyntyneestä siihen saakka kun rattaita ei enää tarvita. Kuomu hyvin suojaava, kesähelteillä osa kuomusta muunnettavissa hyttysverkoksi ja rattaat saa helposti viileiksi. Kurkistusluukku. Kulkee hyvin myös lumessa, mikä on monien kevyiden rattaiden kompastuskivi. Teutonian untuvapussin kanssa toppavaatteet jäivät vähälle käytölle.

Miinukset

V.2009 mallissa valjaat hieman liian ylhäällä ja tavarakorin kiinnitys heikohko. Keveiden rattaiden tapaan tavarakori pieni. Vanhemmissa 2000-luvun alkupuolen malleissa liian avoin kuomu.

Ilmoita asiaton »

Huomio!

Arvosteluja lukiessasi huomaathan, että arvosteluissa saattaa esiintyä virheellistäkin tietoa. Varmista tietojen oikeellisuus omalta jälleenmyyjältäsi, ennen ostopäätöksen tekemistä.